<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

04.04.2018

«СПОРТИВНА ЛЕГЕНДА ЧЕРКАЩИНИ»

Книга під такою назвою, сторінки якої впишуть 30-літню історію діяльності на Черкащині клубу любителів бігу «Ритм», готується до друку. Ідейним ініціатором цього творчого проекту є незмінний голова КЛБ Юрій Воробйов, почесний ветеран праці Черкаського ПАТ «АЗОТ». Саме на базі цього підприємства окремі азотівці – любителі оздоровчого бігу і створили свій клуб. Вагомий внесок у його розвиток  здійснили Іван Хотін, Володимир Мельниченко, Анатолій Телегін, Петро та Емма Міхно, Ігор Корольков, Віктор Лебідь та інші.



Загалом через КЛБ «Ритм», починаючи з 1989 року, пройшло більше сотні спортсменів різного віку, які залишили помітний слід у його діяльності. Усіх їх об’єднувало й об’єднує тепер одне: велика любов до спорту, незабутні перемоги та моменти спілкування.

Інтерв’ю та фотоматеріали видання розкажуть про цікаві спортивні заходи, що відбулися за цей період у всеукраїнських та міжнародних масштабах. Члени КЛБ «Ритм» поділяться досвідом активного заняття бігом, незабутніми подіями та участю в марафонських забігах, що проходили в країнах Західної Європи, СНД та містах України.

Книга, безумовно, буде корисною для всіх, хто веде здоровий спосіб життя, активно займається спортом і оздоровчим бігом зокрема.

Випуск «Спортивної легенди Черкащини» планується восени 2018 року і всі бажаючі мають змогу долучитися до підготовки матеріалів, а також посприяти виданню книги. З усіма питаннями та пропозиціями звертайтеся до голови КЛБ «Ритм» Юрія Воробйова. Контактний телефон: 72-23-62.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку