<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

02.05.2018

Визначено кращих тенісистів ПАТ «АЗОТ» 2018 року в особистій першості

У квітні цього року в спортивному комплексі за підтримки профкому ПАТ «АЗОТ» пройшла особиста першість підприємства з настільного тенісу. 

Учасники першості з настільного тенісу

Для того, щоб стати чемпіоном, кожен учасник змагань мав пройти триразову ступінь боротьби із суперниками. Перша: відбіркові ігри в підгрупах. Кращі гравці ставали учасниками півфіналу на другому рівні. І кращі у півфіналах, за коловою системою, вибороли право у фіналі змагатися за звання кращого тенісиста «Азоту».


У фінал потрапили кращі з кращих тенісистів-виробничників. Кожна гра фінальної частини проходила в напруженій динаміці, про що свідчать результати ігор. Титул чемпіона ПАТ «АЗОТ» виборов Павло Свідін з цеху електропостачання. Це не перша його переможна спортивна вершина на підприємстві. Павло ще став чемпіоном Черкаської обласної спортивної громадської профспілкової організації «Україна» у 2015 році. Ці показники констатують факт його стабільних спортивних досягнень. Отож, щиро вітаємо Павла з черговою перемогою!

Визначення переможців




Однак, цьогорічні ігри показали, що перемога далася чемпіону з певними труднощами. За три етапи він двічі поступався суперникам, але за підсумком став таки кращим. На другому місці змагань тенісистів Ігор Янко, теж представник цеху електропостачання. Третім став майстер цеху антикорозійних сполук і покриттів Станіслав Ірклієнко, на четвертій сходинці – Сергій Безкоровайний із цеху М-5, на п’ятій – Василь Шепеленко із цеху М-6. Шосте місце дісталося Володимиру Почтару із цеху М-7. Це єдиний спортсмен, який зумів у фінальні частині обіграти чемпіона. І заключне сьоме місце посів ще один представник цеху електропостачання Андрій Холодний.

Всі спортсмени були нагороджені дипломами та грошовими преміями. Трійка призерів – медалями, чемпіон – Кубком першості.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку