<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

17.12.2018

У ПАТ «АЗОТ» пройшли командні змагання з настільного тенісу

З 7 по 14 грудня цього року в спорткомплексі ПАТ «АЗОТ» проводилась командна першість з настільного тенісу серед збірних команд структурних підрозділів, присвячена Дню визволення Черкас від фашистських загарбників. До організаційного суддівського комітету надійшло 6 командних заявок на участь в першості. Відповідно до умов змагань, кожна команда зустрічалася й провела по п’ять поєдинків проти кожної збірної.


Переможцем командної першості ПАТ «АЗОТ» з настільного тенісу 2018 року стала збірна команда цеху захисних покриттів (В’ячеслав Ірклієнко, Петро Ковальчук, Володимир Сторчак). На другій позиції – неодноразовий переможець змагань з настільного тенісу – збірна команда цеху електропостачання (Ігор Янко, В’ячеслав Алфьоров, Андрій Холодний). На ІІІ сходинці п’єдесталу пошани – збірна команда управління товариства (Валерій Макаренко, Андрій Веретенніков, Василь Шепеленко). На ІV місці – стабільно збалансована збірна команда цеху М-7, на V місці – команда М-5, на VІ місці – енергійна прогресуюча команда контрольно-ревізійного відділу, яка має чималий потенціал і нескінченний ентузіазм.

По закінченню змагань переможці отримали кубки медалі та грошові винагороди. Спортсмени та оргкомітет змагань дякують за підтримку в організаційних і фінансових питаннях профкому ПАТ «АЗОТ», особисто його голові В.О. Іванову та заступнику голови профкому А.Л. Лукашенку.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM


Возврат к списку