<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

01.04.2019

Визначено переможців та призерів першості ПАТ «АЗОТ» із футзалу

З 15 по 29 березня цього року проходила першість публічного акціонерного товариства «АЗОТ» з футзалу. У змаганнях, які проходили в спорткомплексі «Азоту», взяли участь 8 збірних команд структурних підрозділів підприємства.


Команди розділили на ІІ підгрупи, в кожній з яких визначалися переможці. У першій підгрупі змагалися команди цехів з виробництва аміаку А-5 та А-3, управління товариства ЗУ-1 та команда «Ремонтник» (цехи ЦКР і ЦЕРЦ). До другої підгрупи увійшли команди ЗУ-2, цеху з виробництва карбаміду М-6, воєнізованого газорятувального загону (ВГРЗ) та котельного цеху, яка є минулорічним переможцем першості.

До фінальної частини змагань вийшли команди ЗУ-1, «Ремонтник», котельного цеху й цеху М-6. В першому півфіналі, де грала команда ЗУ-1 зі збірною котельного цеху визначити переможця в основний час не вдалося, оскільки команди зіграли з рахунком 2:2. В серії пенальті воротар котельного цеху і збірної команди ПАТ «АЗОТ» Нікіта Солоковський, відбивши два пенальті, вивів свою команду до фіналу. 

В другому півфіналі збірна команда М-6 зазнала поразки від команди «Ремонтник» з рахунком 2:3. Тож, за ІІІ – ІV місце зустрілися збірні команди М-6 та управління товариства. І знову управлінці не змогли впоратися з серією пенальті. Результат – 6:5 на користь збірної М-6 (капітан команди Євген Мілейко) і ІІІ місце в першості.




Пара фіналістів «Ремонтник» - котельний цех вклалася в основний час. З рахунком 4:2 перемогла команда «Ремонтник» (капітан – Артем Андрійченко), яка й завоювала «золото» та стала переможцем першості. Відповідно ІІ місце посіла команда котельного цеху (капітан – Олександр Куць).



Всі команди проявили майстерність та жагу до перемоги, завдяки чому подарували вболівальникам видовищну гру.

Змагання пройшли за фінансової підтримки  профспілкової організації ПАТ «АЗОТ», а також за підтримки громадської організації Черкаського обласного фізкультурно-спортивного товариства «Україна», яка надала атрибутику для нагородження переможців змагань.
 
У церемонії нагородження переможців першості ПАТ «АЗОТ» взяли участь голова профкому ПАТ «АЗОТ» Василь Іванов, головний фахівець ГО ЧОФСТ «Україна», директор ОДЮСШ «Олімпія» Лідія Ленська та заступник голови ГО ЧОФСТ «Україна» Ірина Завгородня. Вони поздоровили гравців із закінченням першості та побажали всім добра, щастя й спортивних успіхів у майбутніх змаганнях.

Першість здобула збірна команда "Ремонтник"

Друге місце посіла збірна команда котельного цеху

Третє місце – за командою цеху М-6

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку