<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

01.07.2019

АЗОТІВЕЦЬ ІВАН СУХАРЬКОВ ТА ЙОГО КОМАНДА ПРИВЕЗЛИ ЗОЛОТО З МІЖНАРОДНОЇ РЕГАТИ

Команда веслувальників з Черкас на чолі з президентом Черкаської обласної федерації з академічного веслування, директором Департаменту з якості ПАТ «АЗОТ» Іваном Сухарьковим здобула два золота й срібло на міжнародних змаганнях з академічного веслування серед майстрів Masters Sprint Regatta 2019, що проходили цими вихідними у Литві.



В змаганнях брали участь спортсмени з 17 країн світу, зокрема з Чехії, Польщі, Литви, Латвії, Естонії, Німеччини, Швеції, Росії тощо. Загалом на регату до литовського міста Тракай з’їхалися близько 1000 учасників.

Нагадаємо, за ініціативи Івана Сухарькова, який є депутатом Черкаської міської ради, у Черкасах почалося відродження веслувального спорту. Оновлюється матеріальна база ДЮСШ з веслування і вже цього року в Черкасах планують розпочати будівництво сучасної гребної бази, аналогів якої немає навіть у Європі. 

Як розповів Іван Сухарьков, на реалізацію цього масштабного проекту з бюджету міста виділено 20 млн грн. Ще 60 млн грн. виділить Міністерство регіонального розвитку за сприяння Міністерства молоді і спорту. Роботи розпочнуться вже цього року.

– Ми повинні витягувати молодь з вулиці, де вони вживають спиртне, палять, відривати їх від комп’ютерів та пропагувати здоровий спосіб життя. Веслувальний спорт у трійці найпопулярніших видів спорту серед молоді США, адже дає гармонійний фізичний розвиток, загартовує та зміцнює організм. Вже зараз в черкаській ДЮСШ з веслування значно збільшилася кількість учнів і це лише початок. Я хочу зробити Черкаси спортивною столицею України, – зазначив Іван Сухарьков.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку