<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

07.08.2019

Працівники Черкаського «Азоту» відпочивають та оздоровлюються на морі

Незабутні враження та морську засмагу привезли з відпочинку працівники ПАТ "АЗОТ" та їхні діти, які цього літа отримали від профкому підприємства путівки у санаторій «Чайка», що на березі Чорного моря в смт. Лазурне Херсонської області.


Загалом цього року на морі відпочинуть близько 800 осіб. Більшість з них уже побувала в Лазурному, тож Фейсбук рясніє сонячними фото та радісними усмішками щасливих відпочивальників.

Електромонтер цеху зв’язку Дмитро Павлюченко разом з дружиною Аллою та донечкою Євою відпочивали ще в першому заїзді, але приємні враження зберігають і досі. 


– Нам дуже сподобався відпочинок. Чудове море, сонце, природа, різні розваги, дискотеки для дітей… Все це сприяло гарному настрою і всі сім днів нашого перебування в санаторії «Чайка» були наповнені суцільним позитивом, – розповідає Дмитро Павлюченко. 

Сприятливою була погода під час літнього відпочинку і для родини начальника адміністративно-господарського сектора ПАТ «АЗОТ» Ольги Костюк. Сповнена незабутніми враженнями повернулася з моря азотівська родина Любарських – Любов та Петро, які працюють у ремонтно-будівельному цеху.

Серед переваг відпочинку в санаторії – можливість отримати лікувальні процедури. В «Чайці» застосовують грязелікування (електрофорез, аплікації), фізіотерапевтичні процедури, фітотерапію, механічний і ручний масаж, кисневу та магнітно-лазерну терапії тощо. 


З відпочинку азотівці привезли лише найкращі враження і єдиним побажанням, яке вони висловлюють щодо його поліпшення, є збільшення терміну перебування в санаторії хоча б до 10-ти днів.

Цього року профком підприємства продовжує також оздоровлювати працівників у трускавецькому санаторії «Либідь». З початку року азотівці вже отримали 21 путівку. А діти віком від 7 до 17 років мають можливість відпочити в таборі «Дахнівська січ», де відучора почався перший заїзд.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку