<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

06.09.2019

За сприяння азотівців у мікрорайоні Дніпровський триває капітальний ремонт вулиць

Повна реконструкція вулиці Чехова від вулиці Нижня Горова до Гетьмана Сагайдачного з освітленням та ремонтом тротуарів проводиться нині в Черкасах за поданням депутатів міської ради від ВО «Черкащани», більшість з яких працюють на Черкаському «Азоті».


Вартість робіт – 18 млн грн. Про це повідомив заступник міського голови Черкас Максим Скорик, який тривалий час був депутатом міської ради, а нині безпосередньо курує питання ремонту доріг, будівництва тощо.

Депутати від ВО «Черкащани» працюють однією командою: оцінюють на яких округах найбільша потреба в проведенні ремонтів, складають перелік таких об’єктів та подають його для внесення у програму соціально-економічного розвитку (ПСЕР) міста. Наприклад, вул. Чехова потребувала невідкладного ремонту й проходить через округи практично всіх депутатів-«черкащан». Тож цього року її планують відремонтувати майже по всій протяжності. 



Серед найбільш масштабних ремонтів, які ще заплановано виконати цього року, – продовження реконструкції вулиці Надпільна (від вул. Чорновола до Пацаєва), яка також уже розпочалася. На ці роботи в бюджеті міста передбачено 37 млн грн. Також планується капітальний ремонт вул. Нарбутівська (від вул. Юрія Ільєнка до вул. Різдвяна) та капітальний ремонт трьох міжквартальних проїздів: між будинками за адресами вул. Ю. Ільєнка, 130 та вул. Різдвяна, 115; між вул. Волкова, 103 та Амброса, 12 та між Пацаєва, 14 і Г. Сагайдачного, 241.  
   
Нагадаємо, що лише цього року за сприяння депутатів-азотівців та активістів на їхніх округах було виконано досить великі об’єми ремонту доріг. Зокрема, виконано поточний ремонт відрізку вулиці Різдвяної від вул. Надпільної до вул. Нарбутівська, провулку Тимірязева (за поданням Максима Скорика та за сприяння активіста Валерія Горохівського), відрізків вулиць Нижня Горова, Волкова та Ю. Ільєнка (за ініціативи депутата міської ради Ігоря Кривошеєва та активіста Олександра Жмурка), вул. Гетьмана Сагайдачного (за поданням депутата Івана Сухарькова), капітальний ремонт вулиць Героїв Дніпра та Припортової, що знаходиться на окрузі №42, яким опікується активіст-азотівець Олександр Панченко, відремонтовано міжквартальні проїзди біля будинків  за адресами Пастерівська, 11 та Гоголя, 350 (округ депутата Григорія Кузьменка). 

Триває також ремонт вул. Благовісна, яка проходить через округ депутата Олександра Сандецького та інших депутатів фракції ВО «Черкащани», тож і подання до ПСЕР готувалося відразу на великий відрізок дороги.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку