<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

21.10.2019

У мікрорайоні «Дніпровський» пройшло свято «Дари осені»

Вже традиційно, з піснями та пригощаннями, у мікрорайоні Черкас «Дніпровський» 20 жовтня пройшло свято «Дари осені».  Щороку такий захід організовує для жителів мікрорайону  депутат Черкаської міської ради, директор з якості ПАТ «АЗОТ» Іван Сухарьков.



Розпочалося свято з молебня за здоров’я, процвітання України та за упокій героїв, які поклали свої голови, захищаючи рідну землю. Провів службу отець Віталій – секретар Черкаської і Кіровоградської  єпархій Православної церкви України. Також він нагородив грамотами й медалями волонтерів району та фермерів, які надають вирощену сільгосппродукцію для передової, а також для потреб малозабезпечених родин, ветеранів, людей з особливими потребами, багатодітних сімей. Традиційно восени такі жителі мікрорайону отримують пакети з найнеобхіднішим овочевим набором. 


За останніх кілька років фермери району надали для потреб воїнів АТО близько 220 тонн сільгосппродукції та близько 25 тонн в якості благодійної допомоги жителям мікрорайону.



На святі також були присутні ветерани АТО, які представляли громадську волонтерську ініціативу «Наш батальйон» та підрозділ «Черкаські павучки». Вони організували фотозону та збір коштів для наших захисників, яким сьогодні потрібні маскувальні сітки, матеріали для будівництва бліндажів (плівка, скоби, піддони, цвяхи…), інструменти, медичні засоби первинної допомоги тощо.

Атмосферу свята своїми піснями та жартами створював народний аматорський колектив профспілок України – хор ветеранів Черкаського «Азоту». Учасники заходу мали можливість придбати продукти на ярмарку, а також скуштувати гарячої каші, вареників, пампушок та тістечок, якими волонтери пригощали всіх охочих.


Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку