<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

16.12.2020

ПІВСТОЛІТТЯ ЦЕХ ВПіПК ДБАЄ ПРО ВОДНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДПРИЄМСТВА

15 грудня цех водопостачання і промислової каналізації Черкаського «Азоту» відзначив 50-річний ювілей. Саме цією датою 1970 року було ухвалено наказ Черкаського хімічного комбінату про створення на базі цеху парогазоводопостачання двох окремих структурних підрозділів.

З тих пір почався відлік історії цеху, який нині цілодобово забезпечує всі підрозділи Черкаського «Азоту» річковою, оборотною і пожежно-господарською водою та здійснює відведення стоків.



Золотий ювілей цеху – це визначне свято як тих, хто стояв біля витоків його становлення, так і для тих, хто нині трудиться, примножуючи напрацьовані здобутки. З 1976 по 1983 рік розпочали свою роботу в цеху М.Р. Комаров, О.М.Лупіна, Л.Ф. Лєвая, Д.П.Мартинюк, К.В.Рябоконь, О.А.Вакуленко, С.В.Чудаєв, В.Г.Майло та О.Б.Сандецький. Сьогодні «золотий фонд» цеху передає здобуті досвід і знання молодим спеціалістам.

Шанують у колективі й досягнення ветеранів праці, які внесли свою частку в славні здобутки підрозділу, а нині перебувають на заслуженому відпочинку. У цеху підтримують зв’язок з К.Ю. Глизь, О.І. Дороніною, Л. І. Мартинюком, В.В. Серьогіним, О.М. Шемшуром та іншими.

За свою піввікову історію колектив цеху провів чимало реконструкцій, капітальних замін комунікацій, реалізував безліч раціоналізаторських пропозицій.

– Завдяки модернізації і впровадженню енергозберігаючих технологій нам вдалося значно знизити норму споживання електроенергії, взявши курс на економію енергоресурсів і технічне переоснащення. Одним із найбільш ефективних проектів стала реконструкція насосних агрегатів на водооборотному циклі №3, проект якої окупився менше, ніж за рік. Маємо економію ще й за рахунок реконструкції насосної станції №4-А та якісних капремонтів градирень, – розповідає начальник цеху ВПіПК Олександр Сандецький. – Зараз реалізовуємо масштабний проект з реконструкції насосних агрегатів на береговій насосній станції. Роботи виконано на 50 відсотків.

Цех ВПіПК завжди успішно виконує поставлені перед ним завдання і, в першу чергу, завдяки професійному, дружному й відданому своїй справі колективу/

 Вітаємо колектив цеху з визначною датою! Бажаємо всім міцного здоров’я, нових здобутків та здійснення задумів і мрій у Новому році!

Прес-центр ПрАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку