<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

07.02.2011

Діє виставка Сергія Притули

31 січня у Києві у музейному комплексі, зокрема у будинку-музеї Михайла Старицького, що по вулиці Саксаганського, 93, відкрилася виставка вишитих картин працівника відділення зв’язку Черкаського «Азоту» Сергія ПРИТУЛИ.

Вперше за існування благодійної організації «Президентський фонд Л.Кучми «Україна» організація виставки відбулася за телефоном. Для цього достатньо було переконливого листа шанувальниці творчості Сергія Притули Людмили Степанівни Напханюк та публікації у газеті «Азот».

Майже сорок картин Сергія Васильовича представлені на осуд глядачів. Вони різні за тематикою, але їх об’єднує висока майстерність, вдала передача кольору та досконала техніка виконання. Про це під час відкриття виставки зауважили представники творчого бомонду і для Сергія Притули це висока оцінка його надзвичайного захоплення.

Експозиція картин проходить у будинку-музеї Михайла Старицького. І це цілком закономірно. Адже Михайло Старицький і Сергій Притула – земляки, обоє родом із Чорнобаївщини. Старицький творив словесні пейзажі, образи, а Притула – картинні.


Возврат к списку