<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

11.04.2011

Оцінка діяльності і перспективи розвитку

Під час зустрічі представників холдингу із колективом підприємства.

Відкрите акціонерне товариство «Азот» відвідала група спеціалістів - представників хімічного холдингу OstChem Ukraine. Вони ознайомилися із станом справ на підприємстві, зустрілися з його колективом.

За оцінками представників холдингу, черкаський «Азот» нині є одним із провідних підприємств хімічної галузі, на якому за останні роки відбулися великі зміни в технічному плані і, якому могли б позаздрити інші аналогічні підприємства. Виконано чималі обсяги робіт, передбачених програмою реконструкції і розвитку підприємства, досягнуто значного зниження витратних коефіцієнтів сировини і енергетичних ресурсів.

Посильний внесок в загальну справу зробили всі інженерно-технічні працівники, які генерували свої думки і ідеї у виробництво, спрямовували колектив на виконання поставлених завдань.

- Та найбільша заслуга в позитивних змінах, все таки, належить тим, хто працює безпосередньо в цехах, на дільницях, в допоміжних структурних підрозділах, - зауважив керівник OstChem Ukraine Олександр Сергійович Халін, під час зустрічі із виконавчою дирекцією, начальниками цехів і відділів. Він також відзначив один із позитивних моментів - рівень середньої заробітної плати, який удвічі перевищує середній рівень зарплати по Черкаській області. Це стало можливим завдяки динамічному розвитку підприємства, його висококваліфікованим спеціалістам і тій виробничій політиці, яку здійснювали попередні акціонери.

За словами представників хімічного холдингу, нові акціонери налаштовані на конструктивну працю, на подальше втілення у виробництво інноваційних програм, реконструкцію обладнання, тобто, взята стратегічна лінія на оновлення і переоснащення виробничих цехів знайде своє продовження. На ці цілі будуть виділятися кошти. Основна мета – це кінцевий результат. Одержання прибутку і раціональне його витрачання, в першу чергу, на реалізацію програм розвиток підприємства, охорону праці і навколишнього середовища, на підтримку соціальних стандартів.

Щодо чисельності, а це майже 4,5 тисячі працівників, то, на їхнє глибоке переконання, вона є оптимально прийнятною для такого потужного хімічного підприємства, як черкаське відкрите акціонерне товариство «Азот», а тому мова не йтиме про оптимізацію кадрів. Здається, це був головний аргумент, якого чекали усі присутні в залі, які прийшли на зустріч. Представники холдингу висловили сподівання на консолідовану працю, яка визначає успішність будь-якої компанії.


Возврат к списку