<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

15.04.2011

Черкаський «Азот» відвідав Дмитро Фірташ

Д.В.Фірташ, О.С.Халін та В.Л.Скляров у цеху М-5.
Д.В.Фірташ, О.С.Халін та В.Л.Скляров у цеху М-5.
14 квітня Черкаський «Азот» відвідав новий акціонер Дмитро Фірташ. Перебуваючи на підприємстві, Дмитро Васильович побував на основному виробничому майданчику, зокрема у цехах аміаку А-5 та слабкої азотної кислоти М-5, ознайомився з роботою колективу та планами на перспективу. Далі в залі засідань управління товариства відбулася зустріч Дмитра Васильовича з головними спеціалістами та керівниками структурних підрозділів, під час якої він представив присутнім нового генерального директора Черкаського відкритого акціонерного товариства «Азот» – Склярова Віталія Леонідовича, а також у конструктивній розмові розповів про подальшу стратегію розвитку об’єднаних підприємств хімічної галузі.

– Підприємства хімічної промисловості, для яких основною сировиною є газ, прожили нелегкі в економічному плані 2009-й та 2010-й роки. Висока газова ціна вивела колективи з будь-якої конкурентної ситуації, – зазначив Д.В.Фірташ. – А тому постало нагальне питання: або продавати хімічні підприємства, або ж об’єднати їх в єдине ціле. Останнє рішення здалося більш раціональнішим, оскільки азотні підприємства на сьогодні, без перебільшення, є національним надбанням країни, і якщо ми їх втратимо, то втратимо і саму Україну.

За словами Дмитра Васильовича, в загальному підприємство справило на нього хороше враження. Технічний стан Черкаського «Азоту» значно кращий, ніж на інших споріднених заводах, але в інноваційному плані, питаннях реконструкції на цьому зупинятися не слід. Також високо оцінив кадровий потенціал та висловив думку щодо залучення молодих фахівців із числа дітей виробничників, вбачаючи у цьому непогану традицію зміни поколінь

Про те, що хімічна промисловість – серйозна опора для держави, наголосив і керівник холдингу OstChem Ukraine Олександр Сергійович Халін. Він детально ознайомився з програмою розвитку підприємства і вважає, що ключовими акцентами на перспективу мають бути модернізація виробництва, безпека та охорона праці, охорона навколишнього середовища, а також не менш серйозну увагу слід зосередити на соціальній політиці.
На завершення зустрічі учасники висловили сподівання на консолідовану працю, яка є основою ефективності будь-якої справи.


Возврат к списку