<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

28.10.2011

«Азот» завершив ремонт доріг

Дороги, що ведуть до Черкаського ПАТ «Азот», попри їх довгострокову експлуатацію (з тих пір, як по них востаннє пройшов асфальтовий каток, минуло майже десять років), ще й сьогодні вважаються одними з кращих у місті.

Однак час працює на їх руйнацію, а тому, щоб зберегти дороги у хорошому стані і надалі забезпечувати зручність водіям під час керування автотранспортом, було вирішено у цьому році відремонтувати ділянки, де утворилися мікротріщини та невеликі ямки. 25 жовтня, коли ми поцікавилися ходом ремонтних робіт, будівельники вже вкладали останні метри асфальту.


Роботи по проспекту Хіміків

– «Полатали» окремі ділянки дороги, що веде від перехрестя із головною вулицею (проспект Хіміків), до прохідної цеху М-6. Зараз, як бачите, знову повернулися на проспект Хіміків і уже йдемо по ній прямо до залізничного переїзду, виконуючи ямковий ремонт, після чого вийдемо на вулицю Першотравнева і пройдемо аж в її кінець, тобто, до розвороту тролейбусної лінії, – пояснює виконуючий обов’язки начальника дільниці ремонтно-господарського цеху Михайло Жованик. – Сьогодні наші спеціалісти поклали асфальт на 75 квадратних метрах. Завтра ця робота продовжиться. Залишилося ще 100 квадратних метрів і план із ремонту доріг, який був нам доведений у цьому році (а до нього входять і внутрізаводські відрізки доріг), буде виконаний, а це, небагато-немало, 6 тисяч квадратних метрів.
Підприємство виділяє кругленьку суму, аби утримувати в належному стані магістралі, якими рухаються не лише автомобілі заводчан, тролейбуси і автобуси, що доставляють на роботу хіміків, а й великі автомашини з перевезень вантажів на далекі відстані, бо головна вулиця, якою є Першотравнева, з’єднує два напрямки: Чигиринський і Смілянський.

– Дороги ці є загального користування, але ремонтуємо їх ми, – розповідає заступник начальника ремонтно-господарського цеху Сергій Борисов. – Асфальт ми купуємо на черкаському асфальтобетонному заводі, що, можна сказати, у нас під боком, на вулиці Чигиринській. Задіяні на ремонті доріг техніка та робочі – «азотівські». Наші спеціалісти виконують такі роботи не вперше, а це означає, що їх якість гарантована.

Євдокія Мацокіна.  
Фото Михайла Захаріна.

Возврат к списку