<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

14.12.2011

«Азот» продовжує реалізовувати соціальні проекти

Напередодні Дня Святого Миколая, 14 грудня, в гості до вихованців Смілянського будинку-інтернату для дітей-інвалідів завітали представники від ПАТ «АЗОТ» та привезли подарунки: два холодильники й пральну машину, аби зробити комфортнішим життя як дітей, так і працівників інтернату.


Вихованці будинку-інтернату радіють подарункам

Нагадаємо, що ПАТ «АЗОТ» протягом останніх років постійно надає шефську допомогу цьому закладу.

– Ми відповідальне підприємство, яке розуміє потреби суспільства і необхідність допомагати тим, хто цього потребує, – зазначив заступник з корпоративної соціальної відповідальності директора з персоналу ПАТ «АЗОТ» Олексій Федоров. – Тому «Азот» і надалі братиме участь у спільних соціальних проектах, спрямованих на покращення життя.

Разом із представниками від ПАТ «АЗОТ» до інтернату завітали також начальник управління з питань регіональної політики Черкаської облдержадміністрації Галина Гаврилюк та міський голова Сміли Вадим Решетняк.

– Допомога дітям-сиротам та інвалідам – це один із пунктів тристоронньої угоди, підписаної 7  листопада між ПАТ «АЗОТ», Черкаською ОДА та міською радою, – зазначила Галина Гаврилюк. – Нести соціальну відповідальність за цим документом зобов’язалися  усі три сторони. 

Представники влади теж прийшли не з порожніми руками. Вадим Решетняк подарував для вихованців інтернату комп’ютер. Щоправда, зізнався, що придбав техніку за власні гроші, оскільки в бюджеті коштів на це не передбачено.

Наталія БАКАЛОВА, фото автора

Возврат к списку