<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

30.01.2012

У «Дружбі народів» запрацювали два відреставрованих танцювальних зали

Вихованці дитячого шоу-балету «Каприз» вже змогли оцінити оновлений танцювальний зал з дзеркалами, великою кількістю професійних станків і, головне, – спеціальним танцювальним покриттям. Адже до ремонту тут була бетонна підлога, на якій виконувати танцювальні па незручно та й холодно.


Заняття шоу-балету «Каприз» проходить нині у відремонтованій залі

– У залі поміняли вікна, систему опалення, провели воду, обладнали туалет, завдяки чому дітям більше не доведеться бігати з третього на перший поверх, – розповідає керівник дитячого народного аматорського шоу-балету «Каприз» Лілія Тихомирова. – Тому ми дуже задоволені. «Каприз» уже 25 років займається в Палаці культури «Дружба народів», у нас 70 вихованців. І тепер, після капітального ремонту орендованої нами зали, та створення комфортних умов, ми оголошуємо набір діток від 4 років на заняття у наш шоу-балет.

Ремонтні роботи в «Дружбі» тривають. Ще до морозів, почалася заміна труб водопостачання та каналізації, почищено пожежний резервуар, розрахований на зберігання півтисячі кубічних метрів води, який також буде реставровуватися. Робота організована так, що навіть після закриття на ремонт великої зали Палацу, дитячі колективи матимуть можливість займатися у своїх танцювальних залах.

Наталія Бакалова, фото автора

Возврат к списку