<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

19.03.2012

Ветеран-азотівець виборов перше місце зі штовхання ядра

З перемогою приїхав із зимового ветеранського легкоатлетичного чемпіонату України, що проходив 3-4 березня в Києві, контролер охорони департаменту безпеки ПАТ «АЗОТ» Олег Омелянчук.


О.І.Омелянчук з дипломом переможця

Проводило цей чемпіонат Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Асоціацією ветеранів легкої атлетики України. До складу збірної Черкаської області входив і Олег Омелянчук. У штовханні ядра серед чоловіків вікової групи 45-49 років він виборов перше місце, принісши важливі очки для команди черкащан, яка також посіла перше місце в своїй групі.

У січні Олег Іванович Омелянчук відзначив 45-річний ювілей. Здобутками на спортивній ниві ветеран завдячує своїй давній любові до легкої атлетики та схвальному ставленню до здорового способу життя в колективі. Адже, за його словами, керівництво департаменту безпеки власним прикладом демонструє особовому складу необхідність щоденно бути в прекрасній фізичній формі.

– Охорона департаменту – це той підрозділ нашого підприємства, працівникам якого потрібно нести службу в будь-який час доби та за будь-яких умов, а для цього добра фізична форма просто необхідна, – зазначив переможець. – Я і в молодості займався легкою атлетикою, а тепер долучився до ветеранського спортивного руху і пропоную всім, хто захоплюється бігом, стрибками чи метанням ядра, відчуває сили і бажання займатися улюбленим видом спорту, звертатися в черкаський обласний підрозділ Асоціації ветеранів легкої атлетики України.

Наталія Бакалова,
фото надане героєм публікації


Возврат к списку