<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

19.03.2012

Палац «Дружба народів» закрився на ремонт

З 19 лютого Палац культури «Дружба народів» ПАТ «АЗОТ» остаточно закрився на ремонт, адже роботи вже розпочалися у його великій залі. Нині тут іде заміна старих крісел на нові – сучасні та зручні, демонтаж сцени та покриття підлоги, проводиться ревізія системи автоматичного пожежегасіння. Уже замовлено «одяг» для сцени.


З настанням першого тепла закипіла робота на площі навколо «Дружби народів». Почалася заміна труб зовнішньої каналізації, демонтаж плит, проводиться обстеження фасаду, підготовлено до гідроізоляції пожежний резервуар. Повним ходом ідуть роботи й у великій залі Палацу, зокрема, монтуються нові зручні крісла.

– Коли глядачі завітають після ремонту на концерти, не впізнають оновлену залу, – зазначила заступник директора з персоналу ПАТ «АЗОТ» Галина Бурлака. – Нині тривають роботи ще у двох гримерних, на сходах, в туалетах загального користування, проводиться обстеження сигналізації у фойє. Вже визначили фірму, яка займатиметься поліруванням натурального каменю, використаного в оздобленні Палацу: граніту, туфу, мармуру.

– Зараз іде підготовка площі до реконструкції, – розповідає начальник соціально-комунального відділу ПАТ «АЗОТ» Григорій Кузьменко. – Незабаром будемо приступати до демонтажу граніту на фонтані й передавати площу підрядникам, які вже проводитимуть роботи з її реконструкції та благоустрою.

Обстежують нині спеціа-лісти й «обличчя» «Дружби народів» – панно, розміщене над центральним входом.

Як розповів Григорій Кузьменко, вже нині над реконст-рукцією Палацу працють більше 10-ти підрядних організацій, а після проведення наступних тендерів, їх стане ще більше. Задіяні в ремонті й підрозділи товариства. Так, працівники ремонтно-господарського цеху фарбують труби у залі та білять сцену, управління капітальних ремонтів виконувало демонтаж крісел, цех захисних покриттів – надає будівельні ліса.

Палац культури «Дружба народів» буде повністю оновлений, матиме навіть автономну систему опалення та міні-АТС, а за оздобленням, якістю світлової та звукової апаратури найбільший концертний майданчик Черкащини не матиме собі рівних в області.

Наталія Бакалова,
фото Михайла Захаріна


Возврат к списку