<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

24.05.2012

Для ветеранів підприємства було придбано візки

Три інвалідних візки вручила ветеранам ПАТ «АЗОТ» Почесний Президент підприємства Валентина Жуковська та запевнила, що це лише початок широкомасштабної допомоги ветеранам виробництва.


В.Жуковська вручає довгожданий візок ветерану О.І.Савченку

– Це соціальна програма публічного акціонерного товариства в дії, – зазначила Валентина Борисівна. – Ветерани віддали підприємству по 25, 30-40 років, а нині потребують його допомоги. Придбання візків дасть їм можливість більше бувати на вулиці, спілкуватися з людьми.
Від імені ветеранів Валентині Жуковській подякувала начальник дільниці по роботі з інвалідами ПАТ «АЗОТ» Алла Гайдай.

– Ось цей візок поїде до Олександра Івановича Савченка, який пропрацював на «Азоті» 21 рік, – розповіла вона. – Він ще з молодих років починав свій трудовий шлях у транспортному цеху, а закінчив – на виробництві іонітів. Його дружина, Раїса Аркадіївна, 37 років трудилася начальником сектору у відділі автоматизованих систем управління виробництвом (ВАСУВ). Для них це величезна допомога. Як повітря потрібен візок і Трусовій Лідії Денисівні, яка більше 20 років пропрацювала економістом управління. Через діабет вона втратила ногу. Третій візок поїде до Столяренка Валерія Антоновича. Він 17 років трудився майстром в цеху очищення промислових та стічних вод (ОПСВ) та централізованих ремонтів (ЦЦР-2).

Валентина Жуковська наголосила, що придбання візків – це лише маленький внесок у загальну справу, і вона кожного дня щось робитиме для поліпшення життя ветеранів, адже це люди, які заслужили якнайкращого ставлення та уваги.

На обліку в ветеранській організації ПАТ «АЗОТ» нині перебуває 2197 ветеранів, серед них 343 інваліди.

Наталія Бакалова

Возврат к списку