<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

29.05.2012

Тенісисти «Азоту» – найкращі в центральному регіоні

Перше місце виборола команда з настільного тенісу «Азот» м. Черкаси на Клубному чемпіонаті України регіональної ліги серед 38-ми команд центрального регіону. За всі IV тури чемпіонату, який тривав 9 місяців, азотівці не програли жодної гри.


Команда «Азот» після нагородження у повному складі: (зліва направо) В.Чорнобаб, В.Чередніченко, С.Дудка, С.Чорнобаєв

– Як команда-переможець у своєму регіоні, ми перейшли у І лігу, тобто вийшли на всеукраїнський рівень, – розповідає член команди «Азот», начальник цеху захисних покриттів Василь Чередніченко. – У вересні стартує турнір у І лізі. Якщо ми і в ньому здобудемо перемогу – далі гратимемо у вищій лізі.

Команда з настільного тенісу «Азот» ще зовсім молода. Створена вона в серпні минулого року якраз напередодні регіональної ліги. Та це не завадило нашим тенісистам стати переможцем турніру, обійшовши спортсменів з багаторічним стажем. До складу команди входять два працівники «Азоту»: Василь Чередніченко і Станіслав Дудка, який працює в цеху захисних покриттів слюсарем-ремонтником; та два члени команди, які не працюють на підприємстві: уманчанин Володимир Чорнобаб і зовсім юний Станіслав Чорнобаєв (у цьому році він тільки закінчив школу). Учасників команди об’єднали давні дружні зв’язки і, звичайно,  велика любов до цього виду спорту.

Спортсмени розповіли, що настільний теніс, як,  практично, і будь-який вид спорту, вимагає хорошої фізичної підготовки, а значить постійних тренувань, причому меж для самовдосконалення тут немає.

До речі, команда «Азот» – це перша і поки що єдина команда з настільного тенісу в Черкаській області, яка виступає на такому рівні і яка виборола І місце в регіональній лізі.

Наталія Бакалова,
фото надане героями публікації


Возврат к списку