<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

13.06.2012

Розпочалася друга зміна літньої школи «Велика гра»

В Дитячому парку черкаських дітей віком 8-16 років знайомлять зі скаутингом, бойовим гопаком, верховою їздою, греблею, проводять майстер-класи із народних ремесел та вчать англійської мови. Навчання та харчування для дітей безкоштовні.



Перша зміна «Великої гри» пройшла з 5 до 10 червня, і ці дні залишили незабутні враження у черкаської малечі. Організатори констатують неабиякий наплив охочих потрапити до школи розвитку. Спершу розраховували, що буде 50–70 дітей, то на першу зміну до літньої школи взяли 125 дітей від 7 до 16 років.

Літня школа розвитку організована за підтримки почесного президента ПАТ «АЗОТ», голови Наглядової ради благодійного фону «Дитячий світ» Валентини Жуковської. Днями вона завітала до Дитячого парку і поспілкувалася з вихованцями школи.

– Я думаю, що для вас це літо буде незабутнім, – сказала Валентина Жуковська, звертаючись до дітей. – У вас буде велика кількість розваг, ви будете навчатися англійської мови. Я впевнена, що це дуже важлива справа – займатися вихованням дітей не тільки в школі, а й у літні місяці. Ви перебуваєте під наглядом вихователів і зможете змістовно провести своє літо, тому бажаю всім веселих, щасливих днів.

«Родзинкою» другої зміни літньої школи розвитку стане розширена програма дозвілля. На території Дитячого парку для дітей облаштують кінозал. А також почнуть організовувати автобусні екскурсії. Створять на території і невеличкий скаутський табір.

– Скаутські табори, в тому числі пластові, мають на меті розвивати вміння працювати в команді. Діти постійно пізнають щось нове. У харчуванні дітей передбачені українські національні страви, щоб вони менше їли різної нездорової їжі. Від здорового способу життя до патріотичних пісень – все у нас є, – зазначає комендант табору, пластовий вихователь Валерій Гавриленко.

Возврат к списку