<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

23.07.2012

Діти робитимуть із «Дружби народів» «Чарівний палац»

Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ» та ПАТ «АЗОТ» оголошують конкурс дитячого малюнка «Чарівний палац» і пропонують подавати малюнки на тему «Яким я бачу оновлений Палац культури «Дружба народів».



Кожен учень міста та області, віком від 6 до 17 років, може розкрити в роботі власне бачення зовнішнього вигляду та діяльності оновленого Палацу культури, і навіть зобразити заходи, які тут можуть проводитися.

Як повідомляють організатори конкурсу, творчі роботи мають виконуватися в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка, комп’ютерна графіка тощо), а також – у вигляді саморобок із пластиліну, глини, дерева тощо. Розмір малюнка – чітко визначений: А4 (альбомний лист) або А3. Розмір саморобки не має перевищувати 1 м.

На зворотному боці кожної конкурсної роботи необхідно зазначити назву роботи, прізвище, повне ім’я та вік автора, навчальний заклад, контактний телефон (з кодом району/міста), електронну адресу.

Малюнки можна наклеювати на картон, робити аплікації та витинанки, як частину художньої роботи, але не оформлювати рамкою, паспарту, наклейками, що виготовлені поліграфічним способом. Кожен учасник може відправити не більше трьох робіт.

Роботи приймаються до 20 серпня 2012 року за адресою: м. Черкаси, вул. Героїв Сталінграда, 39 (представництво ВБФ «Дитячий світ» у Черкаській області). Усі подані роботи будуть представлені 24 серпня на виставці мистецьких робіт з нагоди відкриття Палацу культури «Дружба народів», яка проходитиме у м. Черкаси 24-30 серпня 2012 року.

Возврат к списку