<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

03.09.2012

Щасливої дороги в країну знань!

Феєричне дійство з нагоди початку нового навчального року відбулося 31 серпня в оновленому Палаці культури «Дружба народів» не лише для азотівських першокласників, а й для першокласників та учнів шкіл Придніпровського району. Всього святом було охоплено близько 2 тисяч школяриків, із них – майже 180 дітей, чиї батьки працюють на підприємстві. З напутніми словами та найщирішими побажаннями  на адресу першачків звернулися Почесний Президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська та Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Леонідович Скляров. Вони вручили усім першокласникам подарунки, а азотівським ще й гарненькі ранці.







– Цьогорічний вересень запам’ятається усім учням, а першокласникам особливо, подвійним святом: відкриттям оновленого Палацу культури «Дружба народів» та Днем знань, – наголосила Валентина Жуковська. – І нехай відтепер, дорогі діти, ця творча домівка гостинно відчиняє вам свої двері. Я бажаю кожному з вас доброї шкільної дороги і великих успіхів!

– День Знань  – це мирний день, необхідний як символ доброти і чистоти помислів, давно всіма шанований, щедрий на усмішки та квіти. Це свято тих, хто навчається, і тих, хто навчає, – зауважив Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров. – Звісно, шлях до вершини знань ніколи не був легким, але він цікавий і багатогранний. Адже «знання – це сила», які допомагають кожному будувати свою долю.

У цікаву подорож містами Країни Знань учасників дійства запросили творчі колективи міста, приготувавши пісні, танці.

Офіційне відкриття Палацу культури «Дружба народів» відбудеться 8 вересня 2012 року.




Редакція корпоративних ЗМІ ПАТ «АЗОТ»

Возврат к списку