<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

05.11.2012

Зварювальники «Азоту» змагалися на міжнародному конкурсі

Нещодавно в Одесі на учбово-атестаційній базі ОІАЦ «Прометей» проходив ІХ Міжнародний конкурс професійної майстерності серед зварювальників, на який з’їхалися кращі фахівці цієї справи з України, Росії та Білорусі. Демонструвати вміння зварювати залізо поїхали й черкаські азотівці – Володимир ШКАРБУТА та Євген ТРОКАЙ, які працюють в УКР.


Зліва направо: Євген Трокай та Володимир Шкарбута

Для електрогазозварника  Володимира Шкарбути це вже друга участь в конкурсі. Минулого року він виборов четверте призове місце. Нині піднявся на третю сходинку.

– Цьогорічна конкуренція між учасниками змагань була досить великою, адже сюди з’їхалися призери минулого й позаминулого конкурсів, – розповідає Володимир Шкарбута. – Окрім того, теоретичні й практичні  завдання видалися значно важчими. Все було чітко розраховано в часі, а тому, зібравши  професійні зусилля й знання, максимально зосередився на виконанні визначеної роботи. Впевненості мені й моєму колезі додавала група підтримки в числі заступника начальника УКР Георгія Трохимовича Цвелодуба та начальника дільниці Олега Петровича Коропа. І взагалі, я щиро вдячний керівництву «Азоту», рідному колективу за надану можливість участі в конкурсі міжнародного рівня.

П’яту сходинку посів електрозварник Євген Трокай. Він вважає це непоганим для себе результатом, оскільки із числа близько 50 учасників конкурсу увійшов у п’ятірку кращих.  Особисті результати конкурсанти «Азоту» підтвердили дипломами Товариства зварювальників України, а Володимир Шкарбута в подарунок отримав ще й захисну маску «Хамелеон».

Ніна Гошуренко, фото автора


Возврат к списку