<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

06.11.2012

Мешканці гуртожитків одержали оновлені приміщення

Розпочаті ремонти місць загального користування у двох холостяцьких гуртожитках ПАТ «АЗОТ», що по вулиці Калініна і Толстого, на завершальному етапі. Більшість із того, що планувалося зробити, виконано.

Повністю відремонтований один стояк, на якому знаходяться душеві, туалети, пральні та кухні. На іншому стояку – роботи продовжуються. Днями Почесний Президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська і керівник підприємства Віталій Скляров відвідали мешканців гуртожитків і передали їм «символічний ключ» від вхідних дверей до вже відремонтованих за найкращими сучасники зразками приміщень.


Мешканці гуртожитку вдячні керівництву ПАТ «АЗОТ»

– Ми замінили усі комунікаційні системи: опалення, гарячої і холодної води та каналізації. Встановили склопакети. Укомплектували кухні меблями. У кожного мешканця є індивідуальна пральна машина. Все зроблено так, щоб люди почувалися комфортно, – розповідає Віталій Леонідович Скляров. – Те, що ви зараз бачите, стало реальним завдяки зусиллям Валентини Борисівни Жуковської. Саме за її сприяння було виділено понад 2,7 мільйона гривень на ремонти гуртожитків.

– Умови, які зараз створюються для проживання в гуртожитках, не можуть нас не радувати, – розповідає працівниця зарядної станції цеху М-9 Тетяна Миронюк. – Нам, по-суті, зробили гарний подарунок, не тільки відремонтувавши місця загального користування, а й укомплектувавши їх усім необхідним. Подивіться, які нові меблі на кухні? Враховуючи, що в гуртожитку окрім холостяків, мешкає чимало сімей, в яких є діти, встановлення індивідуальних пральних машин було першою необхідністю.


Оновлені душові


Встановлення пральних машин

– А яка сантехніка, душеві? Тепер сюди приємно зайти, – приєднується до розмови апаратник цеху К-4 Людмила Хайдурова. – Звісно, що ремонти створюють певні незручності, але ж вони тимчасові. Хочеться подякувати керівництву підприємства за таку турботу.

Євдокія Мацокіна

Возврат к списку