<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

23.01.2013

Підбиваємо підсумки новорічного конкурсу...

Завершився четвертий конкурс, проведений редакцією серед читачів газети «Черкаський Азот», на тему новорічно-різдвяних свят. Його учасникам було запропоновано подати на конкурс оригінальні новорічні тости, рецепти вишуканих страв, вірші про Новий рік, або ж розповісти про той Новий рік, зустріч якого найбільше запам’яталася. Підсумки конкурсу були підбиті 16 січня.


В.Л.Скляров вручає подарунок О.М.Булаєнко

– Подані на конкурс матеріали були опубліковані на сторінках газети «Черкаський Азот», і читачі мали змогу з ними ознайомитися, – наголосила головний редактор Євдокія Іванівна Мацокіна. – Цікавий новорічний тост надіслала до редакції апаратник котельного цеху Олена Вікторівна Калмикова; оригінальні рецепти: пиріг «Зимові узори» та салат «Вишуканий» запропонував один з найактивніших дописувачів нашої газети, без сумніву – найкращий кулінар, ветеран праці ПАТ «АЗОТ» Олександр Михайлович Булаєнко. Гадаємо, що його рецепти знайшли чільне місце в кулінарній книзі не однієї господині. Вони – легкі, прості, а головне – смачні. До номінацій нагороджень увійшов старший майстер зміни цеху К-5 Володимир Петрович Ковальчук, який написав вірш «Новий рік». Захоплюючою видалася розповідь про те, як святкували Новий 1979 рік студенти Київського політехнічного інституту, де навчалася Зоя Василівна Хорольська – начальник відділу охорони навколишнього середовища. Не помилюся, коли скажу, що її спогади повернули кожного з нас у найромантичніші часи студентської юності. Приємно, коли в конкурсах беруть участь діти наших працівників. Донька кореспондента газети Наталії Бакалової 15-річна Вікторія надіслала до редакції фотосвітлинку, на якій зображена її п’ятирічна мама, та написала гумористичний вірш «Веселі» сніжинки».


Пам’ятне фото учасників конкурсу після нагородження

Цінні подарунки всім учасникам новорічного конкурсу вручив Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Леонідович Скляров, зазначивши, що такі конкурси серед виробничників продовжуватимуться й надалі. А на переможців чекатимуть цінні призи.

Насамкінець Є.І.Мацокіна подякувала всім, хто долучився до проведення конкурсу. Зокрема, співробітникам управління постачання на чолі з Володимиром Вікторовичем Гарькушкою, які всіляко сприяли вибору та купівлі подарунків. А також Віталію Леонідовичу Склярову за підтримку добрих справ.

Ніна Гошуренко, фото Михайла Захаріна

Возврат к списку