<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

10.05.2013

ПАТ «АЗОТ» взяв активну участь в святкуванні Дня Перемоги

Найчисельнішою та найяскравішою була колона працівників Черкаського «Азоту» на святковому параді 9 травня. Очолили ходу Голова Правління товариства Віталій Леонідович Скляров, його заступник Віктор Михайлович Олійниченко та помічник Валерій Олександрович Агеєв.



Почесний Президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська разом з представниками обласної та міської влади очолила святковий парад та виголосила промову перед черкасцями.







Родзинкою цьогорічного святкування стало велике квіткове панно, яке прикрашало колону азотівців. Ідея його створення належить Валентині Жуковській. Оскільки в Черкасах ще не було подібних робіт, виготовлення каркасу для панно взялися робити працівники «Азоту», яким не звикати до нової чи складної роботи. Саму ж квіткову композицію робила студія «Дизайн». Кожна квіточка вставлялася в спеціальну просякнуту водою губку. Ця кропітка робота зайняла в майстрів цілу добу. Панно було покладене азотівцями до меморіалу на Пагорбі Слави та стало місце паломництва охочих сфотографуватися на пам’ять.





Після святкової ходи для черкасців була організована святкова програма біля ПК «Дружба народів». Для ветеранів виступав духовий оркестр під керівництвом Анатолія Рудниченка з музичною програмою «Улюблені мелодії фронтовиків», інструментальний ансамбль «Акварелі», солісти Світлана Білоконь та Олександр Деньга, хор ветеранів ПАТ «АЗОТ» та дитячі колективи міста.



У черговий раз здивували та порадували глядачів артисти арт-шоу «Джайра», які підготували для ПАТ «АЗОТ» композицію на військову тематику. Коли «живі скульптури» закінчили свій виступ, глядачі супроводжували їх аплодисментами.

А ввечері всі охочі черкасці могли подивитися фільм «Небесний тихоход», що проектувався на місце колишнього панно Палацу. Фільми демонструвалися також напередодні Дня Перемоги 7 та 8 травня. Всі запрошені на концерт черкаські ветерани отримали подарунки, як і учасники святкового обіду влаштованого в Парку Перемоги 8 травня.

Наталія Бакалова, фото автора

Возврат к списку