<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

09.07.2013

Побутівки цеху М-9 відтепер сучасні та комфортні

Після цеху М-2, який у 2011-12 роках «пережив» ремонт внутрішніх приміщень і, зокрема, побутівок, це вже другий структурний підрозділ, в якому впроваджуються аналогічні заходи, спрямовані на поліпшення побутових умов працівників підприємства.









– Робота виконана велика. Повністю замінені системи водопостачання, опалення, електропостачання, вентиляція. Чимало комунікацій прикриті навісними стелями, що цілком відповідає сучасному стилю, – розповідає начальник цеху М-9 Іван Мартем’янов. – Також встановлені нові вікна. До речі, ці об’ємні роботи виконані вже і в побутівці на другому поверсі. На днях «підрядники» приступають до ремонту стелі, стін, підлоги тощо. А щодо реконструйованої побутівки, то очікуваний результат перевершив усі наші сподівання. Для кожного працівника відведено по чотири секції шаф: дві – для спецодягу, і дві – для чистого одягу.

– Для працівників цеху це великий подарунок і ми вдячні всім, хто для нас його зробив. Все раціонально продумано, враховано й красиво. Не кожен вдома має такі блага, – висловлює думку більшості докер-механізатор Сергій Йовченко.

Тендер на виконання цих робіт «виборола» черкаська фірма «БК Рестал», яка добре зарекомендувала себе під час реконструкції ПК «Дружба народів». Представник БК Станіслав Лескович, куратор ремонтних робіт від замовника, інженер-дослідник відділу головного будівельника Олексій Коваль та начальник цеху Іван Мартем’янов вважають, що із завданням всі справилися успішно. Проектну документацію розробляли фахівці ПКВ ПАТ «АЗОТ», за що їм прещиро вдячні.

– Для реконструкції побутівок у цеху М-9 використані найсучасніші матеріали, які придатні для довготривалого користування. Загалом, на ці роботи витрачено понад 1,5 мільйона гривень. А якщо врахувати ще й заміну вікон, то й ще більше.  Така ж сума буде освоєна й на ремонт жіночої побутівки в цьому цеху, – зауважив головний будівельник ПАТ «АЗОТ» Андрій Журавльов.

За словами директора департаменту з соціальних питань Костянтина Саленка, за таким стандартом будуть відремонтовані всі побутові приміщення в підрозділах товариства.

Ніна Гошуренко, фото Михайла Захаріна та Олександра Ковальова

Возврат к списку