<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

02.08.2013

Для випускників-хіміків ПАТ "АЗОТ" OSTCHEM (Group DF) створить 15 робочих місць

Додаткові 15 робочих місць вводяться нині в трьох цехах Черкаського ПАТ «АЗОТ» для працевлаштування хіміків-технологів, випускників українських вузів у рамках нової програми з підготовки кадрів.

Як повідомила начальник відділу кадрів підприємства Ірина Умярова, на сьогодні вже сім молодих фахівців виявили бажання працювати на «Азоті» та пройшли співбесіду. П’ятеро майбутніх працівників товариства – випускники Черкаського державного технологічного університету, ще два закінчили Український державний хіміко-технологічний університет (м.Дніпропетровськ) та Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут».

Нагадаємо, що в рамках зазначеної вище програми, створюються робочі місця апаратників у цехах А-5, М-2 та М-6. На них молоді фахівці працюватимуть за трудовим договором протягом року. За цей час вони зможуть на практиці освоїти спеціальність та продемонструвати свої професійні якості. Якщо зарекомендують себе як перспективні фахівці – отримають постійне місце роботи в підрозділах, де з’являтимуться вакансії.

Програма зі створення робочих місць для молодих фахівців працюватиме на всіх підприємствах холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) та є частиною широкомасштабної програми з підготовки кадрів, ініційованої Головою Ради Групи компаній Group DF Дмитром Фірташем.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ»

Возврат к списку