<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

29.07.2013

Черкаське ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM підтримало джазовий рух

27 липня в Черкасах відбувся щорічний відкритий джазовий фестиваль «JAZZ Диліжанс-2013».









Джазмени дотримуються літньої традиції вже 12 років поспіль. Для багатьох містян цей захід є чи не найбільш очікуваною культурною подією липня. В організації фесту його ідеологам завжди допомагають надійні партнери. Цьогорічним меценатом стало і ПАТ «АЗОТ».

За словами засновника фестивалю Сергія Крашеніннікова, «JAZZ Диліжанс» покликаний популяризувати цей напрям музики серед громадян. Попри його специфічність, кількість шанувальників щороку зростає. Організатори ж не забувають дивувати відданих меломанів. Їх вже встигли підкорити не лише українські, але й зарубіжні бенди.

Цього року на сцені біля Черкаського музично-драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка грали: «New Generation» (Київ), «Fusion Project» та Олексій Боголюбов (Київ), «Olga Fusion Quartet» (Дніпропетровськ), «Show Boat» (Харків), «Cherkassy Jazz Quintet» Сергія Крашеніннікова та спеціальний гість зі столиці Сергій Охримчук. Продовжив концертну програму не менш захоплюючий Jam-session.

До речі, організатори музичного проекту долучаються до різноманітних благодійних місій. Наприклад, минулого року протягом двох фестивальних днів було зібрано кошти для придбання вакцини від поліомієліту.

Возврат к списку