<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

27.08.2013

На місці пустиря та смітника з’явився ще один дитячий майданчик

День Незалежності України, 24 серпня, став для жителів будинку по вулиці Ватутіна, 168 та сусідніх будинків подвійним святом – їхні дітлахи отримали довгождане місце для розваг. Це вже 4 майданчик виробництва Черкаського ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM встановлений у місті за останні 4 місяці.

Відкриваючи майданчик, почесний президент підприємства Валентина Жуковська привітала всіх присутніх зі святом та подякувала жителям району за небайдужість у вирішенні проблем благоустрою і організації дозвілля для дітей. А також відзначила особистий внесок у цю справу старшої будинку № 168 Клавдії Іванівни Бєлоблоцької, яка вже вісім років опікується порядком на прилеглій території та була головним ініціатором встановлення майданчика.


Уже традиційно право перерізати стрічку Валентина Жуковська надає дітям



– Тут був пустир та смітник, а тепер подивіться яка краса, – захоплено розповідає Клавдія Іванівна. – Коли мене питають: «чи є у вас внуки?», я відповідаю, що їх у мене весь мікрорайон. Як тільки дізналася, що потрібні підписи мешканців будинків – встала о 5-ій ранку, і за кілька годин назбирала 180 підписів. А коли хлопці тут встановлювали майданчик, я їм і чай виносила, і пиріжки пекла… Слідкували також разом із сусідами, щоб у них були всі умови для роботи.



До речі, коровай, яким жителі району зустрічали дорогих гостей, також витвір дбайливих рук Клавдії Іванівни. Смачна здоба зі сливами та яблуками припала до смаку і дорослим, і дітлахам, тож господині швидко повернули порожню тацю.

Сюрпризом для всіх стала участь у відкритті майданчика учасників Клубу любителів бігу «Ритм», які після цього здійснили пробіг, приурочений Дню Незалежності України за маршрутом: с.Чапаєвка – с.Кедина Гора – с.Коробівка.



Робота зі встановлення у місті дитячих майданчиків триває. Наступний також буде відкритий на вулиці Ватутіна. Загалом же, як зазначила Валентина Борисівна, планується відкриття ще двох майданчиків виробництва ПАТ «АЗОТ» у вересні, і, можливо, двох у жовтні.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку