<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

16.09.2013

«ЗА ТУРБОТУ ПРО ДІТЕЙ»

Такий запис буде занесений у трудові книжки тим працівникам ПАТ «АЗОТ»OSTCHEM, які були долучені до розробки, виготовлення та встановлення ігрових дитячих майданчиків у мікрорайонах міста. На сьогодні відкрито вже п’ять таких «Майданчиків щасливого дитинства».



Про це під час розширеного засідання профспілкового активу, що проходило 13 вересня, розповіла почесний президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська, яка разом із Головою Правління Віталієм Скляровим вручила подяки та цінні подарунки – годинники з вигравіруваним надписом «За турботу про дітей».

– Я багато бачила дитячих майданчиків в інших містах, у Києві також, але впевнено можу сказати, що дитячі майданчики, виготовлені виробничниками Черкаського «Азоту», найкращі, надійні в експлуатації і найбезпечніші, – зазначила Валентина Борисівна. – Спасибі усім вам за нашу спільну добру, корисну справу, яка в серцях маленьких мешканців міста та їхніх батьків довго відзиватиметься словами вдячності. Звичайно, така продукція дещо незвична для виробника мінеральних добрив, але в рамках впровадження програми соціальних ініціатив від містоутворюючого підприємства є дуже важливою. Це вибудовує і лояльність, і довіру до колективу і є гарним доказом того, що «Азот» стає ближчим до людей. І я рада, що разом ми робимо наше місто кращим.

– Дійсно, вироби для дитячих майданчиків нетипові для нашого підприємства. Проте, якщо аміачна селітра, карбамід вносяться в землю і їх не видно, то ігрове обладнання, що встановлюється в місті, залишає по собі приємний автограф від Черкаського «Азоту», – додав Віталій Леонідович і зазначив, що в наступному році паралельно з дитячими ігровими майданчиками будуть вироблятися та встановлюватися ще й спортивні.

Возврат к списку