<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

17.09.2013

17 вересня професійне свято зустрічають рятівники

Шановні колеги!

Від керівництва 1 ДПРЗ і від мене особисто прийміть щире вітання з нагоди нашого професійного свята – «Дня рятівника». Це свято сильних та відважних професіоналів, готових завжди прийти на допомогу тим, хто чекає захисту від розбурханих стихій вогню, води, шквального вітру та інших природних чи техногенних бід. У скрутну годину ви першими подаєте руку допомоги потерпілим.
Вірю, що ваш високий професіоналізм, відданість присязі, честі і дорученій справі, помножені на знання і досвід, будуть і надалі спрямовані на достойне виконання відповідальних завдань в ім’я зміцнення державних надбань України.

Вдячний всьому особовому складу 1 ДПРЗ, для якого сенсом буття стало гасло «Запобігти, врятувати, допомогти». Нехай ваша відданість справі, готовність захищати національні багатства і, насамперед, здоров’я та життя людей, ніколи не вичерпуються, надихаючи вас на нові досягнення у благородній і гуманній справі.

З нагоди свята зичу кожному міцного здоров’я, особистого щастя, безмежної сили духу, життєвої енергії, благополуччя вам і вашим родинам!


Юрій Литвин, начальник 1 ДПРЗ Управління ДСНС України у Черкаській області

Возврат к списку