<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

20.09.2013

Працівник «Азоту» став чемпіоном Європи

Золоту медаль здобув на відкритому Чемпіонаті Європи з пауерліфтингу, що проходив у Черкасах 13-15 вересня, докер-механізатор цеху з виробництва аміачної селітри М-9 ПАТ «АЗОТ» Ігор Дубович. А приймав такі престижні змагання Палац культури «Дружба народів».


У чемпіонаті взяли участь спортсмени з 13 країн: Данії, Англії, Франції, Італії, Ірландії, Шотландії, Росії, Білорусі... Українські спортсмени вже традиційно показують високі результати, тож цього року чемпіонат вирішено було проводити в Україні та ще й не в столиці, а в мальовничих Черкасах, які виростили чимало чемпіонів з пауерліфтингу.

Традиційно в якості змагальних дисциплін на чемпіонаті виконували три вправи: присідання зі штангою на плечах, жим штанги лежачи на горизонтальній лаві, тяга штанги. Ігор Дубович виборов золото у ваговій категорії до 125 кг, вижавши штангу вагою 210 кг. Перші місця в своїх категоріях зайняли також черкасці Ігор Іванченко (жим) та Олена Тютенко (тяга). Вибороли українці й загальнокомандне перше місце чемпіонату.

Як розповів Ігор, спортом він займається з дитинства. Спочатку захоплювався дзюдо, має звання кандидата в майстри спорту. Після армії почав серйозно займатися пауерліфтингом та вже років вісім як вийшов у цьому виді спорту на професійний рівень. Нині Ігор Дубович входить до складу збірної України та готується до Чемпіонату Світу, що проходитиме в лютому в Молдові.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ»


Возврат к списку