<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

12.10.2013

Вдячні за пам’ять про ветеранів праці

12 жовтня клуб «Біла акація» Благодійного фонду ПАТ «АЗОТ» організував зустріч сімейних пар – ветеранів підприємства, які прожили разом 50 і більше років.



Це була незабутня зустріч, що проходила в теплій, дружній обстановці, оскільки багато хто знає один одного не менше півстоліття.
Сім’ї Воробйових, Туляєвих, Гельфандів, Вахрушевих, Плис, Дьоміних, Бехтер, Чернецових, Скоромних поділилися дорогими для серця спогадами про доленосні зустрічі, а також про перші знайомства з тещами та свекрухами.

Для «молодят» був розрізаний рум’яний весільний коровай. Разом із солістами хору ветеранів під акомпанемент Юрія Петровича Воробйова, учасники святкового заходу, а їх було не багато, не мало 56 осіб, співали пісні своєї молодості.

Дякуючи добре продуманому сценарію, три години пролетіли непомітно. На згадку про цю зустріч сімейним парам вручили цінні подарунки – ікони. На завершення «весільних» урочистостей від вражень пережитих емоцій всі розходилися по домівках помолоділими, ніби скинули з плечей не одне десятиліття.

Прещиро вдячні керівникам клубу «Біла акація» Раїсі Миколаївні Братко та Євгенії Іванівні Досужій, активістам клубу, зокрема Ніні Тимофіївні Агаповій, Миколі Григоровичу Прокопенку, старшим груп за організацію цієї зустрічі. Як добре, що про нас, ветеранів праці підприємства, не забувають.

Зичимо всім добробуту, родинного щастя, молодості душі і здоров’я на довгі роки. І нехай завтрашній день для вас, ваших дітей, онуків та правнуків буде кращим за вчорашній.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку