<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

28.10.2013

У Горлівці відбулася Координаційна рада підприємств азотної групи OSTCHEM

На базі «Концерну Стирол» пройшло чергове засідання Координаційної ради. Учасники слухань розглянули питання щодо переформатування цього загальнокорпоративного органу й створення на його основі Ради з соціальної політики.

За словами члена ради, директора департаменту з соціальних питань ПАТ «АЗОТ» Костянтина Саленка, новостворена рада «поглине» нинішню. Така потреба виникла у зв’язку з тим, що представники Координаційної ради не обмежуються лише організацією культурних та спортивних подій. Неодноразово вони вирішували питання, які стосуються кадрової, оздоровчо­-профілактичної, житлової політики холдингу.

– Наші дії відображатимуть програми Group DF у корпоративній соціальній відповідальності як перед працівниками, так і перед громадою в цілому, – зазначає голова ради, директор департаменту з соціальних питань ПАТ «Концерн Стирол» Олександр Білоусов.

Засідання Координаційної ради в Горлівці

Також учасники засідання внесли зміни до положення, яке регулює їхню роботу. В розділі, що описує структуру органу, з’явився ще один пункт. Він деталізує склад ради – директори департаментів з соціальних питань, директори департаментів з управління персоналом, голови профкомів споріднених підприємств. Керівника ради обирають її представники. Крім того, були відкориговані пункти положення, які визначають напрями діяльності ради, порядок складання та затвердження плану роботи.

Наступне засідання члени ради планують провести вже 11 грудня в Черкасах. Вони підіб’ють підсумки своєї роботи в 2013 році, порушать кілька актуальних тем, зокрема розглянуть питання про співпрацю підприємств холдингу зі школами на прикладі Черкаського «Азоту». Також представники товариств внесуть свої пропозиції щодо розробки соціальної програми, спрямованої на підвищення продуктивності праці колективів підприємств.

– Сьогодні програма перебуває на етапі формування, – говорить член ради, голова профкому ПАТ «АЗОТ» Василь Іванов. – Жодна ініціатива не залишиться поза увагою. Під час зустрічі ми обговоримо кожну ідею, пропозицію, щоб переконатися у їхній доцільності, ефективності та перспективності. Тут у нагоді буде досвід інших підприємств.

Нагадаємо, саме 11 грудня 2012 року було створено Координаційну раду з культури і спорту підприємств холдингу. На неї покладалася організація спільних культурно-­спортивних заходів, активне залучення працівників до творчої діяльності,  зміцнення корпоративного духу та внутрішньокорпоративних комунікацій.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM 

Возврат к списку