<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

04.12.2013

Вихованці інтернату отримали від «Азоту» нові кросівки

133 пари спортивного взуття подарував Черкаський «Азот» вихованцям Смілянського дитячого будинку-­інтернату. У гості до дітей азотівці завітали в Міжнародний день людей з обмеженими можливостями.

– Сьогодні проблема захисту людей з особливими потребами набуває великого значення у зв’язку з постійним зростанням їх частки серед населення. Наше підприємство завжди бере участь у соціальних проектах, спрямованих на покращення життя тих, хто потребує цього найбільше, – заз­начив Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров.

«Азот» опікується будинком-­інтернатом уже не перший рік. На придбання реабілітаційного обладнання і подарунків для його вихованців у 2011–2012 рр. було витрачено більше 80 тис. грн. Сьогодні в закладі проживає 167 вихованців. Вони завжди раді святковим візитам.

 
– Ми традиційно приїжд­жаємо в інтернат 3 грудня. Попередні роки привозили з собою практичні подарунки: різноманітну техніку, обладнання, апаратуру. Однак такі презенти менш примітні для вихованців, – зауважила директор Центру дитячої творчості ПАТ «АЗОТ» Людмила Дивнич. – Цього разу зробили кожному особистий подарунок. Оскільки в закладі значну увагу приділяють спортивному розвитку, вирішили забезпечити всіх якісним і зручним взуттям.

Разом із представниками «Азоту» до інтернату завітали депутати обласної ради. Окрім солодощів, вони подарували закладу саджанці ялинок.

Директор Смілянського дитячого будинку-­інтернату Анатолій Богдан подякував гостям за подарунки, а також за проявлені ними милосердя та чуйність.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку