<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

06.12.2013

Черкаський «Азот» привітав призерів шкільної олімпіади з хімії

Минулого четверга ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM взяв участь у нагородженні призерів ІІ етапу всеукраїнської шкільної олімпіади з хімії. Подарунки від товариства отримали не лише юні хіміки, але і їхні досвідчені наставники.

Церемонія нагородження призерів пройшла в ПК «Дружба народів» за участі начальника відділу кадрів Ірини Умярової та начальника навчального центру ПАТ «АЗОТ» Ігоря Негробова.


– Черкаський «Азот» відкритий до співпраці з талановитою освіченою молоддю, яка має відчуття відповідальності й величезне бажання працювати. Я переконана, що серед вас є ті, хто продовжить розвивати хімічну промисловість, хто поповнить плеяду першокласних спеціалістів, – зауважила Ірина Умярова.

Урочистому моменту передували нелегкі випробування та комплексна підготовка. Спочатку школярі мали здобути першість на шкільному відборі.


Перевірка знань і кмітливості учнів відбулася на базі Черкаської ЗОШ І–ІІІ ступенів №32. В останній день осені до навчального закладу завітало більше 170 учнів 7 – 11 класів. 

– Завдання готував обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників. Були і тести, й відкриті запитання. Окрім знань, для перемоги знадобилися ще й логіка, вміння творчо інтерпретувати відповіді, – пояснила методист міського методичного кабінету установ освіти Світлана Люлько.

Перевіряли роботи вчителі хімії з різних шкіл. Аби дотримуватися об’єктивності, оргкомітет закодував усі роботи. Члени журі дізналися прізвища переможців лише після складання протоколу з попередніми результатами.

ПАТ «АЗОТ» підтримуватиме юних хіміків і на інших етапах олімпіади. Вже після Нового року школярі захищатимуть свій титул на рівні області. Холдинг OSTCHEM пос­тійно допомагає в організації Всеукраїнських олімпіад з хімії серед школярів, підтримує участь національної збірної в різноманітних міжнародних змаганнях, надає стипендії викладачам та їхнім вихованцям.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку