<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

17.12.2013

Координаційна Рада з питань соціальної політики підприємств OSTCНEM підбила підсумки роботи

У Черкасах відбулося підсумкове засідання Координаційної Ради з питань соціальної політики підприємств OSTCНEM. На засіданні підбили підсумки роботи за рік, що минув з часу створення Ради, а також обговорили перспективи співпраці всіх підприємств OSTCНEM на наступний 2014 рік.



Координаційна Рада з питань соціальної політики створена рік тому з метою формування корпоративної соціальної політики та культури на підприємствах азотної групи OSTCНEM.

За цей час Координаційною Радою зроблено чимало – з великим успіхом пройшов перший корпоративний вокальний конкурс «OSTCНEM співає» на Сєвєродонецькому «Азоті»; спартакіада чотирьох підприємств OSTCНEM на «Рівнеазоті»; дитячий фестиваль талантів «OSTCНEM запалює зірки» в Черкасах, де взяли участь більше 270 юних артистів; конкурс-­фестиваль «OSTCНEM танцює» за участі 11 творчих колективів в оновленому КСКЦ «СТИРОЛ» OSTCНEM.

Традиційно в засіданнях Координаційної Ради взяли участь директори департаментів підприємств із соціальних питань та департаментів з управління персоналом, керівники профкомів та палаців культури. Відкрив засідання Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров. Він подякував учасникам Ради за плідну роботу, завдяки якій колективи підприємств зблизились, отримали змогу перей­мати досвід в соціальній, культурній сферах та спорті.


«Черкаський «Азот» першим серед всіх підприємств OSTCНEM реконструював ПК «Дружба народів», за ним естафету підхопила Горлівка, оновивши свій КСКЦ, нині буде вестися робота по Сєвєродонецькому і Рівненському палацах культури, яку попередньо планують завершити до Дня хіміка, – зазначив Віталій Скляров. – Це робиться за ініціативи нашого головного акціонера, Голови Ради групи компаній Group DF Дмитра Фірташа в рамках реалізації прог­рами «Збережи своє місто».

Схвалили на Координаційній Раді й пропозицію директора ПК «Дружба народів» Галини Бурлаки проводити одночасно спільні культурно-­мистецькі заходи для всіх міст, в яких працюють підприємства холдингу OSTCНEM. Так, навесні 2014 року таким заходом для міст Черкаси, Горлівка, Рівне та Сєвєродонецьк буде фестиваль «Шлях до Тараса».


Як зазначив Голова Координаційної Ради з питань соціальної політики Олександр Бєлоусов, з Нового року самодіяльні співаки підприємств розпочнуть активну підготовку до вокального шоу, яке стане першим у цілій низці запланованих спільних для підприємств холдингу на 2014 рік заходів. Вокал-­шоу відбудеться 14 лютого в Сєвєродонецьку.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM


Возврат к списку