<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

06.01.2014

Цеху К-2 виповнилося 30 років

У структурі виробництва капролактаму, куди входить сім технологічних цехів, цех К-2 з виробітку сульфату амонію другим (після цеху К-3) пережив незабутній момент пуску. А було це 4 січня далекого 1984 року. З того часу минуло 30 виробничих зим. 

Саме цей січневий день записаний днем народження цеху і одержання першої продукції, зразок якої зберігають тут як незаперечну реліквію. Першим начальником цього підрозділу був Микола Федорович Кир’ян. Далі  «керівну» естафету  приймали В.О.Старков, В.П.Гудін, О.І.Фірцак, М.М.Тарабін, Є.В.Андросов. Нині колектив з 2005 року очолює Віктор Сергійович Глуханько, у якого за плечима 35-літня трудова біографія на Черкаському «Азоті».

Багато фахівців як колишніх, так і нинішніх, внесли професійні знання та особистий досвід у становлення рідного цеху, який за тридцятилітній період своєї діяльності переживав різні етапи розвитку.

Щиро вітаємо увесь колектив цеху К-2, ветеранів праці з виробничим ювілеєм і зичимо, щоб подальша історія ґрунтувалася лише на плідних здобутках та високих економічних досягненнях!

Возврат к списку