<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

20.01.2014

У медико-санітарній частині ПАТ «АЗОТ» запрацювала нова стоматустановка

У стоматологічному кабінеті медико-санітарної частини (МСЧ) Черкаського ПАТ «АЗОТ», що входить до холдингу OSTCHEM, запрацювала нова сучасна стоматустановка чеського виробництва. Як повідомив головний лікар МСЧ Віктор Яловой, її придбали за 60 тис. грн.

– У нас є ще дві стоматустановки – італійського та німецького виробництва, але їм уже більше 20-ти років, вони досить часто виходили з ладу, а пацієнтів завжди багато і чекати немає як, – розповідає Віктор Яловой. – Нова установка більш сучасна і зручна для лікаря, має автономну подачу води, що теж важливо, оскільки у водопроводі можуть бути перепади тиску через що подача води до установки порушується.

Стоматолог МСЧ Людмила Тертишна вже приймає пацієнтів на новому обладнанні. Каже, що робоче місце лікаря на ньому добре продумане і оснащене.


– Полегшує роботу верхня подача інструментів, зручно дивитися рентген – для цього в установці вмонтована спеціальна підсвітка, тут більш яскраве освітлення, яке до того ж можна регулювати, – перераховує переваги нового апарату лікар, – ну і найголовніше – ця стоматустановка не буде підводити мене, виходячи з ладу.

Нове обладнання для МСЧ підприємство купує щороку. У 2013 році, крім стоматологічного, було також закуплене діагностичне обладнання для клінічної лабораторії (спектрофотометр, РН- метр та ін.). Всього на придбання обладнання в 2013 році було виділено більше 150 тис. грн. Також минулого року був закінчений капітальний ремонт хірургічного та гінекологічного кабінетів.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку