<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

16.01.2014

За Кубок «Азоту» пам’яті Тетяни Варавви боролися 12 команд

15 грудня 2013 року минув рік з дня передчасної смерті начальника дільниці котельного цеху ПАТ «АЗОТ», багаторічного голови цехкому Тетяни Варавви, але в серцях колег, друзів, рідних та близьких людей вона залишилася жити.



У пам’ять про цю дивовижну жінку за підтримки профкому підприємства було організовано Кубок публічного акціонерного товариства «Азот» серед збірних команд структурних підрозділів з міні-футболу, який проходив з 2 по 15 січня цього року. Як розповів інструктор-методист ПАТ «АЗОТ» Іван Челомбітько, щоб урівноважити сили, команди цехів змагалися у двох підгрупах: до першої увійшли цехи з чисельністю працівників понад 100 осіб, до другої – до 100 осіб. Загалом у змаганнях взяли участь 12 команд.

У першій підгрупі перемогу виборола команда УКР, ІІ та ІІІ місця посіли відповідно футболісти ЗДПР-1 та М-6. У другій підгрупі І місце отримала команда рідного Тетяні Варавві котельного цеху, ІІ місце за командою ЦЕРЦ, ІІІ місце вибороли футболісти цеху А-3.

Команди-переможці та призери отримали почесні кубки, медалі та грошові винагороди. У нагородженні переможців взяли участь  голова профкому ПАТ «АЗОТ» Василь Іванов, тренер збірної підприємства з міні-футболу, майстер міжнародного класу Сергій Усаковський та син Тетяни Варавви – Володимир. 

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку