<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

04.02.2014

Юні футболісти змагалися на «Азоті»

Нещодавно в спорткомплексі Черкаського ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM пройшов юнацький турнір на Кубок братів Усаковських з футзалу серед юнаків 2005-го року.

За підсумками турніру переможцем Кубку – стали футболісти київської «Чайки», друге місце у «Фортуни» (Христинівка), а на третій позиції «Азот».


У престижному турнірі брали участь 10 команд: «Оболонь» (Київ), «Оболонь-2» (Київ), «Фортуна (Христинівка), «Чайка» (Київ), «Азот» (Черкаси), «Зоря» (Білозір’я), «Дніпро-80» (Черкаси), «СДЮШОР-Чайка» (Черкаси), ФШМ «Явір» (Черкаси), ДЮСШ «Чигирин».

– Цей турнір ми проводимо з 2000-го року, – розповідає його співзасновник, майстер спорту міжнародного класу Юрій Усаковський. – Маємо надію, що в майбутньому хтось із цих футболістів прославлятиме всю Україну на змаганнях світового рівня.

На завершення змагань відбулося урочисте нагородження переможців та призерів. Нагороджували учасників турніру його засновники, Сергій та Юрій Усаковські, а також голова Асоціації міні-футболу Черкаської області Юрій Гончаров. Від імені асоціації Гончаров подарував Усаковським символічні кубки за вагомий внесок у розвиток міні-футболу на Черкащині.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку