<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

07.03.2014

Вихованці Центру дитячої творчості влаштували свято весни

Напередодні 8 березня вихованці Центру дитячої творчості (ЦДТ) ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM провели свято «Я + Мама». Відчути себе артистами змогли не лише діти, а й гості.

До цього березневого вечора діти готувалися серйозно та відповідально – вчили вірші, пісні, відшліфовували танцювальні па. Одним із сюрпризів стало відкриття портретної галереї. Ведучі святкової програми, Весна та Капелюшник, зачитували описи жінок. Завданням кожної мами було впізнати себе.


– Нам вдалося організувати веселий і душевний вечір, викликати море посмішок і навіть сльози щастя, – розповідає директор ЦДТ Людмила Дивнич. – Ми намагалися максимально задіяти у номерах головних героїнь свята – мам і бабусь. Особливим і зворушливим став танець «Аленький цветочек». Той, кому до рук потрапляла квітка бажань, запрошував до танцю маму.

Також мами та бабусі взяли участь в оригінальних змаганнях, так званих «батлах». А от ті самі сльози щастя у присутніх викликала фінальна пісня «Мамо, я цілую твої руки».

На завершення усі діти Центру отримали подарунки від ПАТ «АЗОТ». Крім того, вже традиційно привітали Вікторію та Полінку Шевчук. 6 березня мама й донька святкували свої дні народження.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку