<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

03.04.2014

Черкаський «Азот» OSTCHEM відкрив міські змагання з міні-футболу – ІІІ Весняний Кубок «Азоту»

ПАТ «АЗОТ» Черкаси, що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) вже другий рік проводить в місті змагання з міні-футболу на Кубок «Азоту». 2 квітня в спорткомплексі підприємства відбулося відкриття ІІІ Весняного Кубка.

Ігри триватимуть до 24 травня.

Спільний соціальний проект підприємства та міста, спрямований на популяризацію та розвиток дитячого спорту в Черкасах, був започаткований рік тому разом з черкаським футбольним клубом «Явір» для дітей трьох вікових категорій (2005-2006 р.н., 2003-2004 р.н. та 2001-2002р.н.). Цього року Кубок «Азоту» проходитиме відразу в трьох лігах: дорослій, студентській та дитячій.

«Приємно, що змагання на Кубок «Азоту», які вже стали традиційними та очікуваними в спортивному житті міста, нині розширюються, залучаючи більше вікових категорій учасників. Адже футбол – це гра, в яку грають і за яку вболівають мільйони, яка об’єднує людей, вчить діяти командою, виховує справжні людські якості», –  зазначив Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров.

Команда школи №13 – постійний учасник змагань на Кубок "Азоту"

Взяти участь у змаганнях виявили бажання 17-ть із 34-х загальноосвітніх шкіл Черкас, а також приватна школа «Софія» та ФК «Явір». Заявки на участь у студентській лізі подали 13 вищих та середніх навчальних закладів Черкас. Зокрема, Черкаський національний університет ім.Б.Хмельницького, Академія пожежної безпеки, Черкаська філія Європейського університету, Черкаський політехнічний технікум, медичний коледж та інші. У дорослій аматорській лізі братимуть участь 12 команд установ, організацій та підприємств міста: торгівельні центри «Транзит» та «Епіцентр», компанія «Інтерплит», служби утримання будинків «Митниця» та «Соснівка», управління магістральних газопроводів «Черкаситрансгаз» та інші. Братиме участь у змаганнях і команда Черкаського «Азоту».

Окрасою відкриття ІІІ Весняного Кубка "Азоту" став виступ танцювально-спортивного
колективу "Ірбіс"

Директор Черкаської школи №22 Руслан Ткалич особисто привіз до спорткомплексу «Азоту» своїх юних футболістів.
 
«Наша школа – постійний учасник змагань, які організовує ПАТ «АЗОТ». Торік ми стали переможцями Літнього кубка та бронзовими призерами Зимового», – зазначив Руслан Володимирович. – «Подібні заходи допомагають нам – освітянам, виховувати в наших дітках такі якості як повага один до одного, чесність, щирість, відкритість… Хлопці з великим бажанням і нетерпінням чекають на початок ігор. Дуже приємно, що «Азот» приділяє увагу вихованню нашої молоді».
   
Показова гра представників студентських команд

Торік було проведено два кубки – Літній та Зимовий. У них взяли участь близько 900 учнів черкаських шкіл. У Зимовому Кубку «Азоту», що фінішував 14 грудня 2013, перше місце в різних вікових категоріях вибороли команди шкіл №№ 9, 4 та 18. Крім традиційних кубків, медалей та грамот, вони отримали комплекти спортивної форми для всієї команди. 

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку