<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

12.05.2014

У День Перемоги азотівці вшанували пам'ять загиблих героїв

Традиційною святковою ходою до Пагорба Слави відзначили працівники ПАТ «АЗОТ» 69-ту річницю Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Колону азотівців прикрасило яскраве панно з живих квітів, а в руках люди тримали портрети «Безсмертного полку» – фото своїх дідів і прадідів-фронтовиків.

На Соборній площі Черкас відбувся святковий мітинг за участю  ветеранів та численних  містян, які завітали на захід родинами. З вітальним словом до присутніх звернулись: голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко, голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко, виконуючий обов’язки міського голови Черкас, секретар міської ради Віктор Білоусов, народний депутат  IV - VII скликань Микола Томенко та голова міської організації Ради ветеранів Іван Губський.


Після урочистого мітингу найбільша на святі колона працівників «Азоту» влилася в почесну ходу та спільно з ветеранами, міською та обласною владою попрямувала до Пагорбу Слави, де всі разом покладанням квітів вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя за перемогу у Великій Вітчизняній війні.

Загалом, за даними сектора звязків із громадськістю УМВС в Черкаській області у святкових заходах взяли участь понад 20 тисяч городян. За порядком у місті слідкували 400 правоохоронців.






За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку