<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

05.05.2014

На «Азоті» пройшли ігри першості з міні­-футболу серед ветеранів

Згідно з календарним планом спортивно-­масових заходів публічного акціонерного товариства «АЗОТ», у квітні­-травні цього року проходили ігри першої в історії товариства першості з міні-­футболу серед ветеранів, в яких брали участь гравці віком 40 років і старші.

Якщо в структурних підрозділах з футбольними кад­рами молодшого покоління проблем немає, то любителів футболу старшого покоління довелось підбирати за принципом – збірні команди виробництв, об’єднання цехів та головних спеціалістів. Так утворилося 4 команди, які й розпочали боротьбу в першості.

За підсумками ігор двоколового турніру кожна з команд зіграла по 6 ігор. На IV місці – збірна команда «Ремонтник», сформована з працівників ЦЕРЦ та УКР (капітан Володимир Муратов). ІІІ місце – за командою «Енергетик» (капітан В’ячеслав Алфьоров). ІІ сходинку першості посіла збірна команда виробництва капролактаму (капітан  Володимир Гірченко). Перше місце виборола збірна команда управління товариства (на фото), капітан – директор з МТЗ Максим Горобець.


Футболісти отримали дипломи, медалі, грошові винагороди та кубки, які особисто вручав Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку