<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

03.06.2014

У Черкасах відкрилася виставка дитячих картин

До Дня захисту дітей за підтримки музично-драматичної студії «Екстрим» Центру дитячої творчості ПАТ «АЗОТ» вп’яте відкрилася художня виставка дитячих робіт «Мій світ прекрасний». Переглянути експозицію можна в книжковому супермаркеті «Буквиця» (ТРЦ «Хрещатик-Сіті»).

Подати свої малюнки для участі могли митці віком від 3,5 до 11 років. Талановитих художників-початківців виявилося чимало. Експозиція нараховує близько 100 робіт, які тепер органічно доповнюють книжковий інтер’єр магазину.


Завдяки організованій виставці діти отримали шанс презентувати публіці роботи, розповісти про свої досягнення в мистецтві, познайомитися з колегами та їхньою творчістю. Крім того, вони мали змогу дізнатися про нові стилі й різновиди техніки. Юні художники постійно спілкувалися одне з одним, охоче демонстрували й коментували свої роботи, проводили екскурсію для гостей. Довершену творчу атмосферу допомогли створити вихованці Центру дитячої творчості. Для учасників виставки та їхніх батьків вони підготували розважальну та концертну програми.

За традицією усі діти отримали почесні грамоти лауреата виставки й практичні, як для художників, подарунки.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку