<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

11.08.2014

Офіційне повідомлення від прес-служби ПАТ «АЗОТ» м. Черкаси холдингу OSTCHEM

Черкаси, Україна, 11 серпня 2014 року. –  Сьогодні, в засобах масової інформації з’явилося повідомлення про забруднення дніпрової води невідомою «піноутворюючою» речовиною в районі пляжу с. Червона Слобода, а також інформація, що, начебто, до цього причетний Черкаський «Азот» OSTCHEM.

Від прес-служби «Азот» OSTCHEM м. Черкаси офіційно заявляємо, що усі ці дні підприємство працювало у штатному технологічному режимі, очищення стічних вод (підприємства та міста) виконувалося відповідно до регламенту. Всі показники викидів на підприємстві контролюються і знаходяться в нормі. Підприємство готове надати необхідну підтверджуючу документацію. До того ж, очисні споруди ПАТ «АЗОТ» м.Черкаси розташовані на  5 – 6 кілометрів нижче за течією від місця, де було зафіксоване забруднення.  

Просимо надалі засоби масової інформації звертатися за інформацією до офіційних джерел, до спеціалістів, що розуміються на процесах та екології, в державні органи, які відповідають за оцінку екологічного стану регіону для отримання об'єктивної інформації, а не до постів у фейсбуці та твіттері.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку