<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

14.08.2014

Маленькі «азотівці» відпочивали в санаторіях і дитячих таборах

Цього літа 115 дітей працівників ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM відпочили та оздоровилися за путівками, наданими Фондом соціального страхування. 20 маленьких відпочивальників побували на Чорному морі в санаторії «Патрія» Білгород-Дністровського району Одеської області.



Серед них 12-річний Владислав Марцинюк, який розпочав відпочинок з першого дня літа. Хлопчик вперше побував у санаторії, тож вражень привіз море. Як розповів його тато, Олег Марцинюк – боєць воєнізованого газорятувального загону «Азоту», синові сподобалося все: і харчування, і обслуговування, і екскурсії. З Владиславом відпочивали чимало черкащан, тож знайшов собі ще й друзів. Тепер підтримують контакти в соціальних мережах, зустрічаються.

Сподобався дітям відпочинок і всанаторії «Україна», де за літо оздоровилися 47 осіб. 12-річному Олексію Бегеці дуже припали до смаку кисневі коктейлі. А ще багато вражень залишили численні екскурсії та розваги: катання по Дніпру на пароплаві, катання на роликових ковзанах на роледромі, відвідини кінотеатрів та музеїв. Також на першість санаторію між дитячими командами проходили змагання з футболу, волейболу, плавання.

Традиційно насиченим, змістовним та розвиваючим був відпочинок і в таборі «Чапаєвець», що знаходиться у мальовничій місцевості на лівому березі Дніпра. Тут побували 48 дітей.

Цього року Фонд соціального страхування надав підприємству більше дитячих путівок ніж торік. Батьки сплачували лише 10% від їхньої вартості.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM


Возврат к списку