<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

26.08.2014

Прапор, який майорить на башті «Азоту», – найвищий в області

Український прапор розміром 6 на 10 метрів підняли працівники ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM на грануляційній башті цеху з виробництва карбаміду М­-2 на День Державного Прапора України 23 серпня.

– Полотнище досить велике, тож потрібно було підняти його на достатню висоту, аби воно могло вільно майоріти, – розповідає начальник цеху Дмитро Артюхов. – Конструкцію, на якій мав триматися прапор, розробив механік цеху Володимир Живоченков, виготовила її наша бригада слюсарів-­ремонтників, а піднімали на башту та встановлювали 17­-метровий флагшток усі працівники, які ввечері були на зміні.


«П’єдестал» для прапора готували: майстер з ремонту обладнання Анатолій Сметанко, зварювальник Андрій Живоченков, слюсарі­ремонтники Віктор Тарас, Арсеній Ведула, Віталій Куцикінь, Олександр Колісник, Микола Брик, В’ячеслав Грищук, начальник цеху Дмитро Артюхов та його заступник Дмитро Толмачов.


Пошили прапор у ДП «Хімік», де до цієї справи також підійшли творчо та з ентузіазмом. Над ним трудилися: закрійниця Ольга Культенко, фурнітурниця Ірина Македон та швачка Любов Фещенко. Загалом було використано 40 метрів шовку шириною 1,5 метри. Тканину надав директор з якості ПАТ «АЗОТ», депутат Черкаської міської ради Іван Сухарьков. Він є одним із головних ідейних натхненників встановлення прапора, який нині майорить на висоті майже 150 метрів і є найвищим та одним із найбільших в області.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку